Фестиваль партнерства «Освітній Хакатон – 2018»

Школа І-ІІІ ступенів 231 міста Києва мала змогу прийняти участь в фестивалі партнерства «Освітній Хакатон – 2018». Це дало змогу отримати неоцінений досвід та позитивні враження від фестивалю. Адже метою цього фестивалю було забезпечити взаємодію та співпрацю між вчителями, учнями та батьками, об’єднати всіх нас спільними цілями.

7 грудня в школі був День місцевого самоврядування, учні мали змогу помінятися місцями з вчителями та адміністрацією школи, а 11 грудня – батьки провели майстер-класи для дітей та виконували обов’язки педагогів.

14 грудня на виїзній сесії в гімназії №34«Либідь» команда учасників школи І-ІІІ ступенів 231 Оболонського району була серед 27 команд із 6 міста Києва, які підводили підсумки. Наша команда із задоволенням пройшла всі етапи квесту: виготовили новорічні прикраси, провели хімічні досліди, вивчили нові руханки та багато іншого.

Дякуємо учням та батькам за плідну співпрацю.

/Files/images/hakaton/1.jpg/Files/images/hakaton/23.jpg/Files/images/hakaton/27.jpg/Files/images/hakaton/2.jpg/Files/images/hakaton/13.jpg/Files/images/hakaton/23.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 305

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.